Týdenní menu

Teplý oběd je základ

Týdenní menu

10. prosinece - 14. prosinece 2018

Pondělí

  • Polévka – Dršťková

    35
  • Španělský ptáček, kynutý knedlík

    95
  • Kuřecí „Ondráš“ zelný salát

    95
  • Zeleninový salát s rukolou, mozzarellou a balsamico octem

    85
  • Kuskus se zeleninou

    89

Úterý

  • Polévka – Hrachová s klobásou

    35
  • Plněný paprikový lusk, rajská, těstoviny

    89
  • 2ks Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí, cibulka

    95
  • Zeleninový salát s tuňákem a zastřeným vejcem

    95
  • Rizoto se žampiony

    89
  • Dezert: Lívance s švestkovými povidly

    25

Středa

  • Polévka – Zelná s uzeným masem

    35
  • Pečený bok špikovaný, listový špenát, chlupaté knedlíky

    95
  • Gigant burger (hovězí mleté maso, steakové hranolky, domácí tatarka)

    139
  • Salát z čevené řepy, kozím sýrem a bazalkou

    95
  • Špagety s bazalkovým pestem

    89

Čtvrtek

  • Polévka – Gulášová s hovězím masem

    35
  • Kachní stehno, červené zelí, variace knedlíků

    134
  • Salát Caesar

    95
  • Kuřecí směs, 3 ks našich bramboráčků

    95
  • Gnocchi s hříbky

    89
  • 1ks Vdolek s huškovými povidly

    25

Pátek

  • Polévka – Šumavská

    35
  • Kuřecí/Vepřový řízek, bramborový salát

    99
  • Vepřový kotlet na hříbkách, bramborový knedlík

    95
  • Řecký salát

    95
  • Cuketová pánev, brambor

Nemáte na nic z menu chuť? Podívejte se do našeho jídelního lístku