Týdenní menu

Teplý oběd je základ

Týdenní menu

18. února - 22. února 2019

Pondělí

  • Polévka: Dršťková

    35
  • Salát: Zeleninový salát s rukolou, mozzarellou a balsamico octem

    95
  • Kuřecí ,,Ondráš ´´ zelný salát

    99
  • Španělský ptáček, rýže/kynutý knedlík

    95
  • Vegetariánské jídlo: Bramborák, kyselé zelí

    89

Úterý

  • Dezert: Lívanec s jahodami

    25
  • Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem

    95
  • Plněný paprikový lusk, těstoviny/kynutý knedlík

    89
  • Vegetariánské jídlo: Gnocchi s listovým špenátem

    89
  • Salát: Zeleninový salát s tuňákem a zastřeným vejcem

    95
  • Polévka: Frankfurtská

    35

Středa

  • Polévka: Kulajda s vejci

    35
  • Pečený bok, listový špenát, chlupaté knedlíky

    95
  • Gigant burger (hovězí mleté maso, steakové hranolky, domácí tatarka

    139
  • Salát: Řecký salát

    95
  • Vegetariánské jídlo: Květákové placičky, zelný salát

    89

Čtvrtek

  • Polévka: Gulášová s hovězím masem

    35
  • Kuřecí směs, 3ks domácí bramboráčky

    99
  • Salát: Caesar

    95
  • Vegetariánské jídlo: Grilovaná zelenina

    89
  • Dezert: 1ks Ovocný knedlík

    25

Pátek

  • Polévka: Bramborová s houbami

    35
  • Kuřecí/vepřový řízek, domácí bramborový salát

    99
  • Vepřový kotlet na houbách, bramborový knedlík

    95
  • Salát: Listový salát s rozpečeným kozím sýrem a rukolou

    95
  • Vegetariánské jídlo: Tagliattelle s omáčkou z modrého sýra

    89

Nemáte na nic z menu chuť? Podívejte se do našeho jídelního lístku